ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK


A Kreatív Craft Award célja, hogy a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazza.

A Kreatív szaklap idén ötödször meghirdetett versenyére az elmúlt év kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek gyártó- és produkciós cégek, illetve a filmipar egyéb területein tevékenykedő cégek, ügynökségek, médiumok vagy a megbízói / hirdetői oldal képviselői.


Nevezési feltételek

Nevezhető bármely olyan kommunikációs célú alkotás (reklámkampány, videoklip, inzert, pr- és imidzsfilm, weboldal, alkalmazás stb.), amely 2017. október 27. és 2018. november 9. között került nyilvánosságra, és amelyet Magyarországon bejegyzett vagy telephellyel rendelkező cég hozott létre, vagy amelynek a megvalósításában magyar alkotó is részt vett.

Nevezhetőek tehát a nevezési feltételnek megfelelő cégek és alkotók nem magyarországi forgalmazásra vagy nem Magyarországon bejegyzett cégek megbízásából készített munkái is.
Pályázatot nyújthat be bármely magyarországi felsőoktatási intézmény hallgatója vagy hallgatói csoportja vagy felsőfokú tanulmányokat folytató diák vagy diákok csoportja.

Kulturális, vallási, politikai érzékenységet vagy közszemérmet sértő pályázatok a versenyen nem indulhatnak!

Meghosszabbított nevezési határidő: 2018. november 9.